Zoeken naar zeer veel

Uw zoekactie voor zeer veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Gert 51 jaar Antwerpen - Meerhout
Nieuwsgierige hetero zoekt pijpdate
Ik ben een nieuwsgierige goed uitziende hetero. Ik wil eens gepijpt worden (tot het einde) door een man die zichzelf tegelijkertijd aftrekt. Ik ben 184cm groot, ben overal netjes getrimd en heb ongeveer 16cm in de broek. Hygiëne en discretie zijn zeer belangrijk. Kan niet ontvangen.  
Erotic 46 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie heeft zin in...
Een pijpbeurt? 69? Meer? Kinky? Ik 47 jarige deftige Versa gast nodig lekkere mannen uit bij mij. Hygiene en discretie draag ik hoog in het vaandel. Deftig betekend vooral niet terughoudend, ik ben een zeer geile biman die van wanten weet. Graag reageren met beschrijving en foto. Ik hou van mannen, TV/TS en ook koppels.  

Wie heeft zin in...
10 dagen
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
gezocht
bi versa gay gaykoppel of bi koppel ik ben bi bottem verwen graag en word graag verwend veel kan voor me dus ben zeer hygienish discreet en heb respect voor degene die gemeend en echt zijn ik heb een pikje van 15x4 stijf in broekje zitten vol goesting wie wil een fijne tijd in bed met me ik verplaats me enkel op de moment en aub steeds reageren met stats en foto ik heb me reeds laten zien  

gezocht
10 dagen
Biman 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Biman
Met het goede weer dat in aantocht is ben ik op zoek naar plaatsen ( outdoor, bossen enz ..) waar gelijkgestemden zijn .Dit is een eerlijke advertentie . Ik ben een zeer verzorgde, eerlijke man .  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi top slank blond 50j m60 lul 16.5 zeer hyg ik Ruk pijp zuig ballen en tepels neuk ook met condoom.ik ken ontvangen  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Alex 60 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Nog iemand seffens op parking Bertem?
Ben binnen ongeveer 40min. op parking Bertem,E40 richting Leuven. Nog iemand om lekker te spelen! Pijpen,rukken....ik wil u ook wel neuken,maar moet niet. We kunnen eventueel naar een andere plaats rijden waar het veiliger is. Ik ben een zeer verzorgde man,hygiënisch en goed uitziend,1,71,86k en geschoren leuter 15/4. Ik lees de eventuele reacties seffens wel .Tijdens het rijden antwoord ik niet. Ben er rond 0u20.Mag ook een cd of travje zijn. Groetjes Alex.  

Nog iemand seffens op parking Bertem?
11 dagen
Bart 67 jaar Limburg - Diepenbeek
Wil Hoereslet worden
178-72-15*5-bi-zeer verzorgd-int.kaal-nog maagd-niet roker. Zkt bi-senior die van mij een perv. Hoereslet maakt. Hij moet kunnen ontvangen. Mag ook zeer open-minded zijn.Verlangens zijn groot.  
Evening. 46 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Iemand nog zin in...
Hoi, Wie nog zin in een hete date? Kan verplaatsen en ontvangen. 47, versa en zeer geil.  

Iemand nog zin in...
11 dagen
47j gay btm 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek xl top/versa.Ontvang vanaf 17.00u tot ...
Iemand zin om lags te komen straks voor geile fun? Veel kan en mag kussen tongen pijpen rimmen mag me neuken ... long time sessie. IK ZELF;47 gay btm 1m85 95 17 gbbs verzorgd zeer hygenis gedoucht gespoeld geschoren ... JIJ;hygenis verzorgd gedoucht +18cm pik ... Ik ontvang discreet vanaf 17.00u tot ... de rest vd avond. Ben REAL (op reactie mail ik foto terug) grtz en tot dan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10